Polityka prywatności

PRIVACY AND DATA PROTECTION 2022

Niniejsza polityka informuje o tym, w jaki sposób gromadzimy od Ciebie dane osobowe, lub które nam dajesz, będą przez nas przetwarzane, i dąży do zachowania zgodności z przepisami RODO 2018.

Do 24 maja 2018 r, ustawodawstwo w Wielkiej Brytanii toUstawa o ochronie danych 1998(DPA 1998).  From 25 May 2018, zostanie to zastąpione przez UEOgólne rozporządzenie o ochronie danych(RODO), w połączeniu z nową ustawą o ochronie danych, która uzupełnia RODO.

Przeczytaj uważnie poniższe informacje, aby zrozumieć nasze poglądy i praktyki dotyczące Twoich danych osobowych oraz tego, jak będziemy je traktować.

Zachowujemy pewne informacje, gdy odwiedzasz naszą stronę internetową lub aplikujesz do szkoły. Rozumiemy, jak ważne jest dbanie o bezpieczeństwo Twoich danych osobowych i informowanie Cię, jak je wykorzystamy.

The data controller is LanguageUK

9 St Georges Place

Canterbury

CT1 1UT

Numer telefonu 0044 (0)1227455556

[email protected]

Zarejestrowano w Anglii i Walii.

Zarejestrowany numer firmy: 06150934

Zasady ochrony danych:

Zgodnie z RODO, istnieje sześć zasad. Dane osobowe muszą być przetwarzane zgodnie z tymi zasadami, aby dane były::

  • Przetwarzane rzetelnie, zgodnie z prawem, i przejrzyście - i tylko wtedy, gdy istnieje do tego ważna „podstawa prawna”
  • Przetwarzane tylko dla określonych, wyraźne i uzasadnione cele
  • Odpowiedni, istotnych, i ograniczone
  • Dokładny (i poprawione, jeśli są niedokładne)
  • Nie przechowywane dłużej niż to konieczne
  • Przetwarzane bezpiecznie - w celu zachowania poufności, integralność, i dostępność danych osobowych
  • Staramy się przestrzegać tych zasad.

Dane osobowe, które od Ciebie zbieramy.:

Możemy gromadzić i przetwarzać następujące dane o Tobie, możesz podać te dane osobiście lub możemy zbierać te informacje od każdej osoby działającej w Twoim imieniu, takich jak rodzice, sponsorzy rządowi, agenci edukacyjni lub ETO. Poprosimy Cię o wyrażenie zgody na przekazanie nam tych informacji. Zgoda jest podstawą prawną gromadzenia przez nas tych informacji. Przed rozpoczęciem i podczas współpracy z nami, zbierzemy, sklep, i przetwarzać następujące dane osobowe:

  • Informacje, które podajesz, wypełniając nasze formularze zgłoszeniowe online. Obejmuje to informacje podane podczas rejestracji w celu korzystania z naszej witryny, subskrybowanie biuletynów, żądający informacji, lub starasz się u nas studiować lub pracować.
  • Informacje, które podajesz, wypełniając dowolny papierowy formularz wniosku lub prośbę o informacje (w tym informacje medyczne) kiedy starasz się u nas studiować lub pracować. W tym kopie pisemnych lub drukowanych dokumentów dostarczonych na poparcie wniosku.
  • Informacje, które podajesz za pomocą poczty elektronicznej, written correspondence or verbally.
  • Preferencje lub wymagania żywieniowe
  • Informacje kontaktowe w nagłych wypadkach (nazwy, numery telefoniczne, adresy e-mail)
  • Informacja medyczna, co jest istotne
  • Informacje o specjalnych potrzebach edukacyjnych
  • Informacje wymagane w przypadku certyfikatów, w celu zapewnienia jakości, w celach ochrony i zgodności z akredytacją, takie jak sesje, w których uczestniczyłem, liczba nieobecności i przyczyn nieobecności
  • Informacje bankowe, jeśli są wymagane
  • Odpowiedzialność i formularze zrzeczenia się odpowiedzialności za COVID-19
  • Wymagane testy
  • W razie potrzeby akcje kwarantanny
  • Informacje dostarczone przez stronę trzecią i istotne dla Ciebie, takie jak referencje edukacyjne, wyniki egzaminu, szczegóły dotyczące sponsoringu i wyniki testów z języka angielskiego.
  • Jeśli się z nami skontaktujesz, możemy prowadzić rejestr tej korespondencji.
  • Możemy również poprosić Cię o wypełnienie ankiet, których używamy do celów badawczych, chociaż nie musisz na nie odpowiadać.
  • Szczegóły twoich wizyt na naszej stronie, w tym, ale nie ograniczone do, dane o ruchu, dane lokalizacji, blogi internetowe, system operacyjny, użycie przeglądarki, zasoby, do których masz dostęp i inne dane komunikacyjne.

Zgodę na gromadzenie i przechowywanie danych uczniów w wieku poniżej 18 lat uzyskuje się bezpośrednio od rodziców lub opiekuna prawnego dziecka za pośrednictwem naszego formularza zgody rodziców.

Podczas przetwarzania danych będziemy kierować się następującymi zasadami:

  • Będziemy gromadzić dane wyłącznie w określonych i określonych celach; Wyjaśnimy to w momencie, gdy poprosimy o Twoje informacje, do czego je zbieramy i jak zamierzamy z nich korzystać.
  • Nie będziemy gromadzić danych poza tym, co jest niezbędne do osiągnięcia tych celów; zminimalizujemy ilość informacji, które zbieramy od Ciebie, do tego, czego potrzebujemy, aby świadczyć wymagane usługi.
  • Będziemy gromadzić i wykorzystywać Twoje dane osobowe tylko wtedy, gdy mamy do tego uzasadnione powody biznesowe, takie jak zarządzanie rezerwacją lub zbieranie niezbędnych informacji o nowym członku personelu, ETO lub homestay.
  • Nie będziemy wykorzystywać danych do celów innych niż te, dla których zostały zebrane, z wyjątkiem przypadków określonych, lub za uprzednią zgodą.
  • Będziemy okresowo weryfikować i / lub aktualizować dane, i przyjmiemy wnioski o zmianę danych osobowych.
  • Będziemy stosować wysokie standardy techniczne, aby przetwarzanie naszych danych było bezpieczne.
  • Chyba że podano, nie będziemy przechowywać danych w możliwej do zidentyfikowania formie dłużej niż jest to konieczne do osiągnięcia celu, lub zgodnie z wymogami prawa.
    Jak wykorzystujemy te informacje:

Będziemy wykorzystywać te dane osobowe w celu świadczenia naszych usług, w tym niezbędne do administrowania rezerwacją kursu.

Chociaż większość przekazanych nam informacji o uczniach jest obowiązkowa, część z nich jest nam udostępniana dobrowolnie.

Aby zachować zgodność z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych, poinformujemy Cię, czy musisz podać nam określone informacje o uczniach, czy też masz wybór.

Będziemy wykorzystywać Twoje dane osobowe tylko wtedy, gdy pozwala nam na to prawo. Najczęściej, będziemy wykorzystywać Twoje dane osobowe w następujących okolicznościach:

  • Aby wspierać uczenie się uczniów
  • Przestrzeganie zasad i procedur bezpieczeństwa
  • Aby monitorować i raportować postępy uczniów
  • Zapewnienie odpowiedniej opieki duszpasterskiej
  • Aby ocenić jakość naszych usług
  • Aby świadczyć usługi na rzecz studentów i wywiązywać się z zawartej z nimi umowy
  • Aby przestrzegać przepisów dotyczących udostępniania danych
  • Aby móc dostarczyć dokumentację wizową, w stosownych przypadkach
  • Aby móc skontaktować się z Tobą w sprawie rezerwacji
  • Aby móc się z Tobą skontaktować podczas nauki w LanguageUK
  • Aby upewnić się, że uczysz się na kursie odpowiednim do wieku i poziomu
  • Aby móc uzyskać dostęp do odpowiednich danych medycznych, w stosownych przypadkach, podczas Twojego pobytu u nas
  • Aby móc skontaktować się z najbliższym krewnym w nagłych przypadkach

Dzielenie się

Twoje dane osobowe będą traktowane jako ściśle poufne, i będą udostępniane tylko dla:

  • Inspectorate bodies including The British Council and BAC
  • Organizacje zawodowe, których członkiem jest LanguageUK. Należą do nich angielski UK.
  • Wizy brytyjskie i imigracja na żądanie.
  • Odpowiedni personel LanguageUK.
  • Rządowe organy ścigania, np., Ministerstwo Spraw Wewnętrznych; Imigracja; the Health &; Safety Executive, Policjadyrektor ds. bezpieczeństwa, policja
  • Organizatorzy wycieczek edukacyjnych i agenci edukacyjni, którzy współpracują z LanguageUK, aby wysłać uczniów do szkoły.
  • Chroń uczniów i dbaj o ich dobre samopoczucie (na przykład, opieka zdrowotna lub dentystyczna)
  • W nagłych przypadkach medycznych, ujawnimy Twoje dane odpowiednim organom medycznym.
  • Umożliw odpowiednim władzom monitorowanie wydajności LanguageUK.
  • Umożliw uczniom udział w egzaminach i monitorowanie ich postępów.
  • Zbieraj informacje statystyczne (zazwyczaj anonimowo).
  • Rodziny goszczące / dostawcy zakwaterowania z własnym wyżywieniem.
  • Dostawca rezydencji LanguageUK
  • Taxi / poznaj i pozdrów firmy, które świadczą usługi transferu studentów na lotnisko.
  • Zdjęcia uczniów zrobione na imprezach towarzyskich i w szkole są udostępniane na szkolnych portalach społecznościowych, w tym Facebook, Świergot, i Instagram.

Nie udostępniamy nikomu informacji o naszych studentach bez zgody, chyba że zezwala na to prawo i nasze zasady.

jednak, jesteśmy zobowiązani do udostępniania informacji o uczniach w celu rutynowych inspekcji przez takie organy, jak British Council, BAC or UK Visas, i imigracja. Informacje do celów bezpieczeństwa, gdy jest to konieczne, na przykład gdyby istniała kwestia dobrostanu, która wymagałaby zaangażowania policji.

Udostępniamy informacje o uczniach organizacjom zawodowym, takim jak English UK w celu rozwijania najlepszych praktyk w naszej branży.

Jak długo przechowujemy Twoje dane:

Będziemy przechowywać dane osobowe tylko tak długo, jak będzie to konieczne do realizacji celów, dla których je zebraliśmy, w tym w celu spełnienia wszelkich wymagań prawnych, wymogi dotyczące rachunkowości lub sprawozdawczości. Normalnie, nasz okres przechowywania danych osobowych zebranych w tym celu to minimum 5 lat od zakończenia okresu, w którym świadczymy usługi lub wspieramy.

Przechowujemy dane uczniów w chronionej hasłem bazie danych i CRM oraz na naszych serwerach sieciowych, do których mają dostęp tylko niezbędni i zatwierdzeni członkowie personelu szkoły. Po pięciu latach będziemy anonimowi, wszelkie przechowywane w systemie dane dotyczące ucznia, które mogłyby zostać wykorzystane do jego osobistej identyfikacji.

Po tym okresie, wszelkie dane uczniów przechowywane w folderach w naszym systemie są usuwane ręcznie. Po tym, w naszej bazie danych przechowujemy jedynie dane dotyczące dat uczęszczania na zajęcia i narodowości uczniów, aby stanowić podstawę danych liczbowych do planowania rozwoju jakości w szkole i analizy danych liczbowych.

Gdzie przechowujemy i wykorzystujemy Twoje dane osobowe:

Dane, które od Ciebie zbieramy, będą głównie przechowywane w bazie danych Fresh works i Demicks, niektórzy pracownicy również mają dostęp do tych danych. Na miejscu w szkole przechowujemy również papierowe kopie informacji. Informacje mogą być również wymieniane między pracownikami, jeśli jest to stosowne i konieczne, aby sprostać potrzebom naszej firmy i zapewnić Państwu wykształcenie.

Szkoła korzysta z poczty e-mail i przechowywania w chmurze z programem Outlook Microsoft, te informacje nie są nikomu udostępniane.

Dane mogą być również wykorzystywane w celu spełnienia naszych przepisów, prawny, obowiązki w zakresie inspekcji lub zgodności. Podając swoje dane osobowe, zgadzasz się na ten transfer, przechowywanie, lub przetwarzanie przez LanguageUK. Podejmiemy wszelkie niezbędne kroki, aby zapewnić, że Twoje dane są traktowane w bezpieczny sposób i zgodnie z niniejszą polityką prywatności.

Dane osobowe będą wykorzystywane w celu dostarczenia Ci naszych Informacji marketingowych, o które prosisz, or that we think are relevant to the preferences that you may have given to us.   We may analyse what areas of information are of interest to you so that we can better target the Information that we provide. Będziemy wykorzystywać Twoje dane osobowe tylko wtedy, gdy zezwalają nam na to przepisy prawa i za Twoją zgodą.

Nasi dostawcy kwater prywatnych
Przed rozpoczęciem i podczas współpracy z nami, zbierzemy, sklep, i przetwarzać następujące dane osobowe:

  • Pełne imię i nazwisko
  • Adres
  • Kontaktowe numery telefonów
  • Kontaktowy adres email
  • dane bankowe
  • Numer paszportu
  • Kontrakt
  • Oceny ryzyka na Twojej nieruchomości
  • Wiek wszystkich mieszkańców
  • Prawo jazdy
  • DBS

Dzielenie się:

Dzielimy się tylko z niektórymi członkami personelu, aby wywiązać się z obowiązku wykonywania ich pracy.

Aby wypełnić nasze l zobowiązania, będziemy musieli udostępniać Twoje dane osobowe stronom trzecim poza szkołą. Takich jak poniższe:

  • Agencje, Quality Standard Inspectorates e.g British Council; the BAC.
  • Uczniowie i ich rodzice
  • Rządowe organy ścigania, np., Ministerstwo Spraw Wewnętrznych; Imigracja; the Health &; Safety Executive, policja
  • Usługa DBS Checking
  • Taxi &; dostawcy usług transferu lotniskowego

Jak długo przechowujemy Twoje dane?

Będziemy przechowywać wszystkie Twoje dane osobowe przez okres obowiązywania umowy, a następnie przez kolejne 2 lata, aby umożliwić nam wypełnienie naszych zobowiązań regulacyjnych i prawnych. Po 2 latach wszystkie rekordy zostaną usunięte.

Nasi przedstawiciele

Przed rozpoczęciem i podczas współpracy z nami, zbierzemy, sklep, i przetwarzać następujące dane osobowe:

  • Pełne imię i nazwisko
  • adres spółki
  • Kontaktowe numery telefonów
  • Kontaktowy adres email
  • dane bankowe

Dzielenie się:

Pracownicy, którzy potrzebują Twoich danych do wykonywania swoich funkcji zawodowych.

Inspektoraty Standardów Jakości, np. Rada brytyjska; The BAC.

Rządowe organy ścigania, np., Ministerstwo Spraw Wewnętrznych; Imigracja; the Health &; Bezpieczeństwo

Jak długo przechowujemy Twoje dane?

Normalnie, nasz okres przechowywania danych osobowych zebranych w tym celu to minimum 5 lat od zakończenia okresu, w którym świadczymy usługi lub wspieramy.

Studenci U18

Gromadzimy dane osobowe uczniów w wieku poniżej 18 lat, aby zarządzać rezerwacjami i w celach ochronnych. Uzyskano zgodę bezpośrednio od dorosłego opiekuna prawnego na zbieranie tych informacji za pośrednictwem naszego Formularza zgody rodziców.

Uzyskujemy również zgodę rodziców na wykorzystanie zdjęć lub filmów zrobionych podczas pobytu ich dziecka w LanguageUK za pośrednictwem formularza zgody rodziców.

Dodatkowo, możemy zbierać następujące dodatkowe grupy danych w odniesieniu do kandydatów do pracy, pracowników lub byłych pracowników, wykonawcy, i pracowników tymczasowych:

  • Dane tożsamościtakie jak dowód tożsamości (na przykład, paszport, ważne prawo jazdy lub akt urodzenia).
  • Data kontaktunp. informacje o stanie cywilnym, krewny, ludzie, dane kontaktowe i dane kontaktowe w nagłych wypadkach do wykorzystania w nagłych wypadkach.
  • Dane rekrutacyjnetakie jak szczegóły twojego wykształcenia, kwalifikacje, zawód, Historia pracy, doświadczenie, sędziowie, szkolenia i rozwój umiejętności, narodowość, uprawnienia do pracy w Wielkiej Brytanii, Kronika kryminalna (jeśli twoja rola tego wymaga) oraz informacje dotyczące monitorowania równych szans.
  • Dane dotyczące zatrudnieniatakie jak warunki zatrudnienia, wynagrodzenie lub opłaty, korzyści, Wzorce pracy, Numer NI, frekwencja, wakacje, choroba, kwestie dyscyplinarne lub zażalenia, schorzenia lub schorzenia, niepełnosprawności (dla których LanguageUK musi dokonać rozsądnych zmian), i informacje o Twoim pojeździe, prawo jazdy, PRZECIWKO, i dokumenty ubezpieczeniowe, jeśli prowadzisz interesy firmowe.
  • Dane o wydajnościtakie jak recenzje i oceny wydajności, plany rozwoju wydajności i związana z nimi korespondencja, i grafiku pracy.
  • Dane dotyczące aktywnościtakie jak strony internetowe odwiedzane przez naszych pracowników podczas korzystania z firmowego komputera lub sieci firmowej, oraz dzienniki aktywności przechowywane w systemach firmowych i bazach danych.
  • Dane komunikacyjnetakie jak wiadomości e-mail wysyłane lub odbierane za pośrednictwem firmowego systemu poczty e-mail.

Specjalne kategorie danych osobowych

RODO odnosi się do wrażliwych danych osobowych jako „specjalnych kategorii danych osobowych”. Specjalne kategorie obejmują w szczególności dane genetyczne, a dane biometryczne były przetwarzane w celu jednoznacznej identyfikacji osoby. Inne przykłady obejmują pochodzenie rasowe i etniczne, orientacja seksualna, dane dotyczące zdrowia, członkostwo w związkach zawodowych, poglądy polityczne, przekonania religijne lub filozoficzne.

Osoby trzecie

Od wszystkich stron trzecich, które przetwarzają dane w naszym imieniu, wymagamy poszanowania bezpieczeństwa Twoich danych osobowych i traktowania ich zgodnie z prawem. Nie zezwalamy naszym podmiotom przetwarzającym dane na wykorzystywanie Twoich danych osobowych do własnych celów, i zezwalaj im tylko na przetwarzanie Twoich danych osobowych w określonych celach i zgodnie z naszymi instrukcjami.

Przelewy międzynarodowe

Jeżeli dane są przekazywane poza EOG, podejmiemy kroki w celu zapewnienia odpowiednich środków i kontroli w celu ochrony tych danych zgodnie z odpowiednimi przepisami i regulacjami dotyczącymi ochrony danych. W każdej sprawie, takie transfery są dokonywane zgodnie z wymogami Ogólnych przepisów o ochronie danych lub „RODO”.

Ciasteczka

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, jak prawie wszystkie strony internetowe, aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia. Pliki cookie to małe pliki tekstowe przechowywane na Twoim komputerze lub urządzeniu mobilnym podczas przeglądania stron internetowych. Nasze pliki cookie dostarczają nam również zbiorczych informacji o tym, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję z naszą witryną.

Pomagają nam nasze pliki cookie:

  • Spraw, aby nasza strona internetowa działała zgodnie z Twoimi oczekiwaniami
  • Popraw szybkość i bezpieczeństwo naszej witryny
  • Nieustannie ulepszaj witrynę dla siebie
  • Popraw jakość dostarczanych przez nas informacji

Nie używamy plików cookie do gromadzenia informacji umożliwiających identyfikację użytkownika (bez Twojej wyraźnej zgody), ani przekazywać żadnych danych osobowych osobom trzecim. Nie przekazujemy danych osobowych zebranych za pomocą plików cookies do sieci reklamowych.

Zgoda na używanie plików cookie

Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki są dostosowane do akceptowania plików cookie, bierzemy to, i dalsze korzystanie z naszej strony internetowej, co oznacza, że ​​wszystko w porządku. Jeśli chcesz usunąć lub nie używać plików cookie z naszej witryny?, możesz dowiedzieć się, jak to zrobić poniżej, jednak może to oznaczać, że nasza witryna nie będzie działać zgodnie z oczekiwaniami.

Wyłączanie plików cookie

Zazwyczaj możesz wyłączyć większość plików cookie, dostosowując ustawienia przeglądarki, aby uniemożliwić jej akceptowanie plików cookie. Spowoduje to jednak prawdopodobnie ograniczenie funkcjonalności naszej i dużej części innych stron internetowych, ponieważ pliki cookie są standardową częścią większości nowoczesnych stron internetowych. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, w tym jak sprawdzić, jakie pliki cookie zostały zapisane oraz jak nimi zarządzać i je usuwać, odwiedzić

https://www.allaboutcookies.org/

Linki z naszej strony internetowej

Nasza strona internetowa może, od czasu do czasu, zawierają linki do i ze stron internetowych osób trzecich, którym zezwalamy na umieszczanie takich linków. Jeśli klikniesz link do którejkolwiek z tych stron, należy pamiętać, że te strony internetowe mają własne polityki prywatności i że nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za te polityki. Zalecamy zapoznanie się z tymi zasadami przed przesłaniem jakichkolwiek danych osobowych do tych witryn.

Bezpieczeństwo:

LanguageUK rozumie swoje obowiązki w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa wszystkich danych osobowych. Wszelkie informacje przechowywane na papierze są albo zamykane w bezpiecznym miejscu, albo przechowywane w obszarze stale obsługiwanym przez starszego członka personelu. Wszystkie informacje przechowywane elektronicznie są bezpiecznie chronione hasłem i / lub bezpiecznie szyfrowane, dostęp jest ograniczony tylko do odpowiednich członków personelu wyższego szczebla.

Tam, gdzie inni członkowie personelu wymagają dostępu, tylko to, co najważniejsze, odpowiednie informacje są ujawniane.

Twoje prawa

Prawo do otrzymania pewnych informacji:

Musimy przekazać Ci pewne informacje w momencie, gdy zbieramy Twoje dane osobowe, w tym sposób, w jaki go używamy i podstawę prawną takiego postępowania, z kim się tym dzielimy, jak długo zamierzamy to zachować, skąd uzyskaliśmy informacje i jakie masz prawa z nimi związane. Informacje te można znaleźć w niniejszej Polityce prywatności.

Prawo dostępu do informacji:

Musimy dostarczyć Ci kopię Twoich informacji, chyba że podanie części lub całości z nich miałoby negatywny wpływ na prawa i wolności innych osób, lub prawo pozwala nam nie spełnić Twojej prośby. You can access your personal information by emailing us at [email protected] We aim to provide you with your information within 30 days.

Prawo do sprostowania:

Możesz poprosić nas o poprawienie wszelkich informacji, które Twoim zdaniem są niedokładne. Zaktualizujemy Twoje dane tak szybko, jak to możliwe. Może być konieczne przedstawienie dowodów, zanim będziemy mogli zająć się Twoją prośbą, na przykład, kopię aktu małżeństwa, jeśli chcesz zaktualizować swoje nazwisko.

Prawo do usunięcia („Prawo do bycia zapomnianym”):

Możesz poprosić nas o usunięcie Twoich danych osobowych:

  • jeśli uważasz, że przechowywanie Twoich danych nie jest już dla nas konieczne.
  • jeśli uważasz, że nie mamy żadnych uzasadnionych podstaw do ich przetwarzania.
  • jeśli uważasz, że wykorzystujemy Twoje dane osobowe niezgodnie z prawem; lub
  • jeśli uważasz, że powinniśmy usunąć Twoje dane osobowe, ponieważ wymaga tego prawo.

Prawo do ograniczenia przetwarzania:

Możesz poprosić nas o zaprzestanie wykorzystywania Twoich danych osobowych:

  • jeśli uważasz, że jest to niedokładne.
  • jeśli uważasz, że korzystanie przez nas z niego jest niezgodne z prawem.
  • jeśli nie chcesz, abyśmy go zniszczyli, ponieważ potrzebujesz go do postępowania sądowego.
  • jeśli powiedziałeś, że nie mamy uzasadnionego powodu do korzystania z niego i rozważamy Twoją prośbę.

Obowiązek powiadomienia:

Możesz poprosić nas o powiadomienie każdego, komu podaliśmy Twoje dane osobowe, za każdym razem, gdy wprowadzimy zmiany, usunąć, lub zgodzić się na ograniczenie naszego korzystania z nich.

Prawo do sprzeciwu:

Możemy wykorzystywać Twoje dane osobowe do realizacji naszych uzasadnionych interesów, na przykład, możemy wykorzystywać informacje o Tobie do ulepszania naszych komunikatów marketingowych, ponieważ mamy uzasadniony interes w upewnieniu się, że nasi studenci wiedzą o kursach, które mogą być dla nich korzystne. Zawsze będziemy dawać Ci prawo do sprzeciwu, ilekroć zamierzamy wykorzystać Twoje dane osobowe dla naszych uzasadnionych interesów.

pytania, komentarze, a prośby dotyczące niniejszej polityki prywatności są mile widziane i należy je kierować do:

LanguageUK

9 St Georges Place

Canterbury

CT1 1UT

Numer telefonu 0044 (0)1227455556

[email protected]

Nasza reprezentatywna usługa

Przedstawicielstwo w Wielkiej Brytanii

Uwaga: Inspektor ochrony danych
Telefon: +44 (0)203 880 8999,

Galeria Nauczyciele
103 –; 105 Greenford Road,
Londyn, HA1 3QF
Zjednoczone Królestwo

Przedstawicielstwo EOG / UE

Uwaga: Inspektor ochrony danych
Telefon: +39 064 520 0328

  1. Biuro we Włoszech

Galeria Nauczyciele
Via costa smeralda,
33 07021 –; Arzachena-SS
Włochy

  1. Biuro w Hiszpanii

Galeria Nauczyciele
Z. Architekt Gómez Cuesta, 16, piętro 9-3, 38650
Arona, Santa Cruz na Teneryfie
Hiszpania

Składanie reklamacji:

Jeśli nie jesteś zadowolony ze sposobu, w jaki postąpiliśmy z Twoimi informacjami, możesz zgłosić swoje obawy do Biura Komisarza ds. Informacji, organ, który reguluje postępowanie z danymi osobowymi w Wielkiej Brytanii, w:

Biuro Rzecznika Informacji

03031231113 lub przez e-mail https://ico.org.uk/global/contact-us/email/ or at the Information Commissioner’;s Biuro, Dom Wiklifa, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF, Anglia.

Zmiany w naszej polityce

Wszelkie zmiany, jakie możemy wprowadzić w naszej polityce prywatności w przyszłości, zostaną opublikowane na tej stronie i, w stosownych przypadkach, powiadomiony e-mailem. Prosimy o częste sprawdzanie, aby zobaczyć aktualizacje lub zmiany w naszej polityce prywatności.

Issued –; Październik 2016

Reviewed –; Październik 2017 r

Revised –; październik 2018

Recenzja - listopad 2019 r

Data recenzji: październik 2020 r

Zrecenzowano: kwiecień 2021

Dane osobowe Zapytanie

Jeśli chcesz otrzymać szczegółowe informacje, przechowujemy dane dla Ciebie, wypełnij ten formularz, abyśmy mogli zlokalizować i zidentyfikować Twoje zapisy, dążymy do zlokalizowania i potwierdzić swoje dane w ciągu 3 - 5 dni roboczych.
  • proszę podać e-mail już skontaktował się z nami i lub wykorzystywane do umieszczania rezerwację.
  • Proszę podać numer telefonu, z którym skontaktowaliśmy się z nami i lub wykorzystywane do umieszczania rezerwację.
  • To pole jest dla celów walidacji i powinna być pozostawiona bez zmian.

Czy masz pytania? potrzebujesz więcej informacji?

Dołącz do nas na Social Media
LanguageUK